Architecture / Commission / Campos

The project consists of three independent houses situated in a flat land close to the waterfront.The design intends to create a morphologically unified complex that provides autonomy and privacy to the residences. Each of them is composed by a smaller volume of white plaster and a taller one made of stone. The complex is oriented in a way that the open spaces are protected from the northern winds and the sunlight in order to improve the conditions during stay.

The reinterpretation of local architectural elements, forms and materials establishes a productive dialogue between traditional and contemporary design which creates a unique identity to the complex. 

Name

Campos

Type

Commission

Year

2019

Location

Paros Island

Client

Private

Status

In Progress

Size

200m2

Team

D. Zoupas, G. Zoupas, E. Argyrou

1

Central View I

9

Section

2

Close-up View I

3

Close-up View II

4

Aerial View

5

Plan

8

Aerial View II

8

Sections

7

Close-up View III